Help ik ben 30 jaar

by Survival Guide To Adulthood
Help ik ben 30 jaar

Vandaag is de dag, 11 april. De dag waarop ik jarig ben en 30 jaar word. Gewoon ineens, BAM. Vind ik het erg? is dit een mijlpijl? Helaas we kunnen niet meer terug, het is waar; Help ik ben 30 jaar!

30 is toch voor volwassenen?

Help ik ben 30 jaar vandaag; hoe vaker ik het cijfer 30 uitspreek hoe gekker ik het vind. 30 is toch iemand die al ECHT volwassen is, om nog maar niet te zeggen OUD!! Athans dit is wat ik vroeger altijd dacht, toen de cijfers 3 en de 0 nog ver in het vooruitzicht lagen. Opgegroeid met een oudere broer en zus zag ik al vroeg wat 30 jaar was en inhield. Toen zij al 30 werden stond ik nog elk weekend dronken op de bar te dansen. En mij vooral heel onverantwoordelijk te gedragen haha. 30 jaar leek al zo volwassen toen. Mijn broer en zus hadden geloof ik al een huis gekocht, heel lang al een vaste baan, volgens mij zelfs al kinderen. Real grown up shit dus.

Time flies when we’re having fun 🙂

Vaak heb ik het er met mijn vriendinnen over. Qua leeftijd zijn we allemaal heel divers. Sommige zijn de 30 jaar al gepasseerd en voor sommige lijkt de 30 jaar nog ver weg. En dan heb je de mensen zoals ik, de mensen die dit jaar 30 worden. Soms denk ik nog steeds dat ik die 25 jarige stuiterbal ben, die dronken op de bar staat te dansen en na 3 uur slaap gewoon weer present is op werk. Maar je realiseert je pas echt dat je oud bent als je jezelf hoort zeggen; “dat festival hoeft voor mij niet perse meer” en je op zaterdag avond liever met een dekentje op de bank een filmpje kijkt en je aan 9 uur slaap per nacht nog niet genoeg hebt haha.

30 jaar ben ik nu uitgerangeerd?

Wat heeft 30 jaar voor mij in petto? geen idee. Wat ik wel weet is dat wij lekker gaan verhuizen. Weliswaar naar een huurhuis en geen koophuis maar i dont care! En verder geniet ik van de tijd met de lieve mensen die ik de afgelopen 30 jaar om mij heen heb verzameld. Zij zijn mijn trots! Mensen die door dik en dun aan mijn zijde staan en waar ik altijd kan komen aankloppen voor volwassen advies. Ik wordt dan wel 30, maar he! Ik ben nog lang niet uitgeblust. Die rimpels vallen best mee, en dat oude lijf zal vast nog wel eens dansend op een bar te zien zijn. Voor nu geniet ik van het leven en kijk ik met veel plezier terug op de afgelopen 30 jaar. In volle vaart vooruit! op naar de volgende 30 jaar!

liefs! 🙂

You may also like

Leave a Comment

Survival Guide To Adulthood maakt gebruik van cookies. Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op 'Accepteer' Dankjewel! Accepteer Lees meer

Privacybeleid & Gebruiksvoorwaarden